✴︎

VINTERKONCERT    

Lørdag 4. februar kl 16.00

KULLBERGS

LABORATORIUM II

Medvirkende/

 

Eivind Buene, vokal, westernguitar og klaver

Jakob Kullberg, vokal og cello

Niels Rønsholdt, vokal og bas-ukulele

Jakob Bangsø, kor og guitar

Bradley Axmith, kor og banjolele

TVÆRS

 

Hvad kan man forvente når man samler tre klassiske komponister der alle har en skjult drøm om at være forsangere i en grænsesøgende supergruppe?

Komponisterne Niels Rønsholdt og Eivind Buene samt cellisten Jakob Kullberg giver på Elvermose publikum mulighed for at opleve hvordan en håndplukket skare fra den nordiske musikelite opstår som tværstilistisk ensemble sammen med den fremadstormende klassiske guitarist Jakob Bangsø, og den canadiske banjoleleentusiast Bradley Axmi Gruppens navn er TVÆRS

 

Under deres 3 dages intensiv workshop på Elvermose arbejder musikerne sammen på tværs af musikalske grænser og ingen kender resultatet på forhånd. Men én ting er sikkert, og det er at noget usædvanligt vil ske når disse musikalske kræfter investerer al deres kreative energi i et punkt: gruppen Tværs.

Tværs skal på turné i de amerikanske sydstater i februar med koncerter i Louisville, Memphis, New Orleans og New York, og koncerten på Elvermose bliver ensemblets første offentlige koncerter efter måneders forberedelse. Repertoiret er helt nye sange, der udspringer af den amerikanske og europæiske sangtradition, men ønsket om at eksperimentere med hvad fremtidens musik kan være.

LÆS MERE OM:

Niels Rønsholdt, komponist

www.nielsroensholdt.dk

Eivind Buene, komponist

www.eivindbuene.com

Jakob Kullberg, cellist

www.jakobkullberg.com

Jakob Bangsø, guitarist

www.jakobbangsoe.dk

Bradley Axmith

TAK TIL SPONSORER OG STØTTER:  Knud Højgaards Fond ✴︎ Hoffmann og Husmans Fond ✴︎  Aage og Johanne Louis-Hansens Fond  Augustinus Fonden ✴︎ Overretssagfører L. Zeuthens Mindelegat ✴︎ Solistforeningen af 1921 samt Lolland Kommune

Web design: Gudrun Krabbe