ENSEMBLE STORSTRØM

EFTERÅRSKONCERT    

Lørdag 16. november kl 15.00

Værker af/

Milhaud, Martinu, Ole Buck og Honnegger

 

Link til hjemmeside/

www.ensemblet.dk

Det koger derude på Elvermose!

 

Når Ensemble Storstrøm byder ind til musik fra det tyvende århundrede, er der fokus på det rytmiske! Det bliver svært at sidde med fødderne i ro, når de ni musikanter ude fra Fuglsang giver den gas med musik af franske Milhaud, schweiziske Honegger, tjekkiske Martinu og danske Ole Buck.

På trods af de isnende østenvinde, der fyger henover vores flade landskab, bliver det helt sikkert hot derude fra KUMUS.

Inden hatten helt bliver blæst af, får vi også mere fredelige naturskildringer fra den lokale komponist Ole Buck, som også får sin zen-agtige, kontemplative musik opført i New York og andre store steder.

Med titler som Baren for de inaktive (Milhaud), hvor der angiveligt i musikken optræder en bookmaker, en dværg, en bokser og en transvestit og Køkken-revy med diverse spicy retter (Martinu), er der rettet an til en über-festlig koncert: Sambarytmer overtages af charleston og tango, og det hele krydres med hidsige jazzrytmer og en cello forvandlet på dagen til slagbas.

TAK TIL SPONSORER OG STØTTER:  Knud Højgaards Fond ✴︎ Solistforeningen af 1921 ✴︎ Lolland Kommune ✴︎ Frantz Hoffmanns Mindelegat Vestlolland Turistforenings Fond✴︎ Overretssagfører L. Zeuthens Mindelegat ✴︎ Louis-Hansen Fond ✴︎ Det Obelske Familiefond ✴︎ Augustinus Fonden

Web design: Gudrun Krabbe