✴︎

I sommeren 1982, ved Vestlollands kyst, på det smukke Frederiksdal, holdes to klassiske koncerter med fine lokale musikere.

Det blev starten på en institution:

Frederiksdal Slotskoncerter.

 

I 26 år, sommer efter sommer har danske og udenlandske kunstnere spillet kammermusik i de store barokke sale og da glæden ved at lytte til musik gav os lyst til at hjælpe musikken til at blive født, stiftede vi i 2004, sammen med Jakob Kullberg, Open Strings Cello Masterclasses.

I 2009 forlod vi Frederiksdal for at bo på en gård beliggende på den anden side af kirsebærplantagen. Elvermose hedder stedet hvor vi med en akustikers ekspertise har forvandlet en stald til en velklingende koncertsal åbnet mod Langelandsbæltet.

Der, under navnet: Elvermose Klassiske Koncerter blomstrer musikken som aldrig før.

I sommeren 2012 kunne vi således fejre 30 års musik og glæde.

Ledetråden har været at indbyde kronede musikere og ensembler, så vel som at give plads til nyudsprungne unge musikere. At invitere til at lytte bredt, fra barokken til vor tids musik. At berige og at fornøje. Et trofast og begejstret publikum glæder os ved at påskønne koncerternes ånd og kvalitet.

TAK TIL SPONSORER OG STØTTER:  Knud Højgaards Fond ✴︎ Hoffmann og Husmans Fond ✴︎  Aage og Johanne Louis-Hansens Fond  Augustinus Fonden ✴︎ Overretssagfører L. Zeuthens Mindelegat ✴︎ Solistforeningen af 1921 samt Lolland Kommune

Web design: Gudrun Krabbe